Skip to content Skip to footer

Story Lux Kids

15.00

Story Lux Kids pomeni zgodba v sliki za otroke. Zelo talentirani ilustratorji in ilustratorke so opremili zgodbe, ki smo jih spisali za otroke v zgodnjem starostnem obdobju. Revija Story Lux Kids prav tako odpira prostor otrokom in njihovim idejam.

Veliko ljudi nas je spraševalo, zakaj bi se nekdo v digitalni dobi lotil tako dolgega in finančno zahtevnega projekta ustvarjanja revije, ki vsebuje različne zgodbe, te pa je treba nato še ilustrirati, oblikovati in natisniti v revijo, ki jo imate v rokah. Danes namreč z umetno inteligenco pridobiš otroško zgodbo v trenutku in to opremljeno z odličnimi ilustracijami. Še več, knjižni trg je zahteven in izjemno konkurenčen.

Vedno smo odgovorili enako: mi ustvarjamo! S proizvodom, ki smo ga pripravili za vas in vaše otroke, smo podprli talentirane umetnike in umetnice s področja slikanja in risanja ter digitalnega ustvarjanja. Odprli smo prostor pisateljem, da izrazijo svoje misli, in omogočili digitalnim oblikovalcem, da oblikujejo končno podobo revije. Revijo smo nazadnje natisnili in jo prepustili oglaševalnim umetnikom, da revija pride do vas.

Dolgoročni proces nastanka revije je vsem sodelujočim pri projektu dal izkušnjo, ki je ne bodo nikoli pozabili. Vsi so reviji dali svojo energijo in dušo.

Revija Story Lux Kids so ljudje, ki pripovedujejo svojo zgodbo skozi medij revije in na ta način skupaj z bralci sooblikujejo ta svet.

O reviji

Story Lux Kids je revija namenjena otrokom do 12 leta starosti. Zgodbe predstavljene na zabaven, duhovit, svež in ustvarjalen način, skozi umetnost nas vse navdušujejo in poučujejo.

V prvem izvodu revije smo vam pripravili zgodbe, ki vas bodo poučile o naravnem ciklusu ptice siničke, o rastlinah in vilah, o planetih skozi dni v tednu in o različnih navadah po svetu, ko izpadejo mlečni zobki. Še posebej vas bodo nasmejale Otroške šaljivke. Smešnice, ki vam jih posredujemo na način, kot so jih izrekli otroci. V revijo smo vključili tudi zanimivo zgodbo, naslovljeno Robček, ki ni znal brisati, katere avtor je otrok. Na izviren in zanimiv način v rubriki Nariši svoj dan vabimo otroke, da se izrazijo skozi ilustriran dnevnik. Znano zgodbo o vrednotah življenja in samozaupanja, veri vase, naslovljeno Neprecenljiv kamen, smo vam predstavili na malo drugačen način. Revijo zaključimo z mislimi o branju z otroki naše urednice Tadeje Pirnat Battelli

Kolofon

Založba: Multa Verba Books, založništvo d. o. o.

Odgovorna urednica: Tadeja Pirnat Battelli

Avtorji in ilustratorji: Tadeja Pirnat Battelli, Neža Erjavec, Asja Marčič, Andreja Karda, Anja Držanič, Hana Mele, Ana Forjan, Nadja Bezjak, Monika Goričan Škerbet, Nuša Jurjevič, Branka Urbanija, Polona Kastelic, Branislav Milošević in otroci.

ISNN: 3023-9214
Leto izdaje: OKTOBER 2023
Število strani: 120
Format: 29,7 cm x 21 cm
Vezava: Mehka
Lastnosti: Šivano z nitko, mat plastifikacijo

Jezik: slovenski

Starost: 6+

Priporočamo