Skip to content Skip to footer
0 items - 0.00€ 0
MVB

Spoznaj MVB

Multa Verba Books je neodvisna založba, ustanovljena decembra 2022 s sedežem v Ljubljani, Sloveniji.
Založba izdaja knjige za otroke in mladostnike v različnih jezikih. Trenutno izdajamo knjige v slovenskem, italijanskem in angleškem jeziku. Vsak od naštetih jezikov ima svoj izvod knjige.
Vse knjige, ki jih založba Multa Verba Books izda so izvirniki. Založba ne izdaja prevodov knjig. Založba izdaja tiskane knjige in revije ter digitalne verzije knjig.

Založba izdaja revijo Story Lux Kids namenjena otrokom do 12 leta v treh različnih jezikih: italijanščini, slovenščini in angleščini. Ime revije Story Lux pomeni zgodba v luči. Prispevki v reviji so podpisali različni avtorji, med njimi tudi otroci, ki jih nato ilustrirajo različni umetniki.
Vsak izvod revije zajema večje število ilustriranih zgodb s področja literature, umetnosti, znanstvenofantastike, filozofije, znanosti, religije, tehnologije, kulinarike, kulture, popotovanja, aktualnih zadev in ostalo. Vsako od naštetih področij se pojavi v obliki pripovedovane zgodbe v različnih likovnih zvsteh Priljubljene vizualne tehnike vključujejo domišljijske ilustracije, stripe, risbe s peresom in tušem, skice s svinčnikom, prostoročne digitalne ilustracije in ostalo. Vsaka od njih ima poseben videz in občutek ter je posebej primerna za bralce mlajše od 12 let.

MVB

Kje lahko kupiš naše proizvode?

Revija (slovenska verzija) je tiskana in jo je mogoče pridobiti na večjih prodajnih mestih (HM E. Leclerc Ljubljana, 3DVA d. o. o. Interspar in Pošta Slovenije) ali pa na podlagi naročnine preko spletne naročilnice.

Digitalne verzije Kindle knjig, ki jih je izdala naša založba je mogoče pridobiti tudi na spletni trgovini Amazon.

Knjige za nas distribuira v Sloveniji Aurora AS d. o. o., po vseh splošnih knjižnicah in na večja prodajna mesta.

MULTA VERBA BOOKS

Naša ekipa

Tadeja Pirnat Battelli

Ustanoviteljica založbe

+386 41 667 612

info@mvb.si

Barbara Thaler Klun

Odnosi z javnostjo

+386 41 367 351

zalozba@mvb.si