Skip to content Skip to footer
0 items - 0.00€ 0

Pridružite se nam na pustolovščini z Basilom!

21. Oktober 2023 ob 11:00

Tivolski grad.

Pridružite se nam na delavnici za otroke, kjer bomo spoznali Basila, radovednega in pustolovskega kužka. Skozi ustvarjanje bomo lahko izrazili svojo domišljijo in ustvarili svoje lastne ilustracije Basila.

Spoznajte pisateljico

Skozi pisanje spoznavam sebe in odkrivam kaj je v meni skritega. To me zelo navdušuje in osrečuje! Nikoli si nisem predstavljala, da bom postala pravljičarka. Pisanje se je zgodilo spontano, v popolni odsotnosti mojega ega. Pišem iz srca in brez pričakovanj, kar je za pravnika velik dosežek! Pisanju dajem enako pomembnost kot pravnemu svetovanju. Zato menim, da je pisanje otroških zgodb zelo resna stvar!

Tadeja Pirant Battelli

Tadeja Pirnat Battelli

O založbi MVB

Multa Verba Books pomeni knjiga v več jezikih. Gre za založbo, ki s tem, da objavi isto zgodbo v različnih jezikih podpira učenje tujega jezika, spoznavanje in razumevanje različnih kultur ter povezuje ustvarjalce in bralce. Knjiga, ki jo založba Multa Verba Books izda nima meja. V založbi verjamemo, da se bojimo tistega česar ne poznamo in ne razumemo. Knjiga je odličen inštrument kako premostiti strah pred neznanim z branjem. Branje nam na čudovit način odpira duha. Zato je naš cilj preprost: izberi pametno, spoznaj sebe in spoznaj druge!